More than just cleaning

ONZE DIENSTEN

Onze schoonmaakdiensten

Voor zowel particulieren als bedrijven en industrie hebben we oog voor detail. Is er een lamp kapot, dan melden we dat. En regent het buiten hard, dan maken we de deurmat extra goed schoon. Om te controleren of de kwaliteit van ons werk op peil is, voeren we periodiek controles uit. Ook zitten we regelmatig met u om tafel. Want uw ervaringen zijn waardevol en helpen onze mensen uit te blinken in hun vak. Bij Elite Cleaning geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden door schoonmaak van commerciële gebouwen.

  • Dagelijks en periodiek onderhoud gebouwen kantoren (kantoor, toonzaal, magazijn, klaslokalen)
  • Schoonmaak particuliere woningen
  • Reinigen van ramen
  • Schoonmaak gemeenschappelijke delen
  • Schoonmaak nieuwbouw of na renovatie (opkuis voor oplevering (vloeren verwijderen van cementsluier, ramen, keuken alles), afwerking gebouw laatste schoonmaak (tussentijdse schoonmaakwerken, verwijderen afval, borstelschoon vegen, verwijderen cementsluier vloeren, onderhoud werfkeet)
  • Opkuis na evenementen
  • Retail (uw winkelende klant moet zich welkom voelen in uw winkelpand)
  • Onderwijs (De wereld van het onderwijs kenmerkt zich door langere periodes van vakantie en dus door pieken en dalen in het gebruik van lokalen en infrastructuur. Met onze specialistische en flexibele schoonmaakaanpak speelt Elite Cleaning hier perfect op in.)

CONTACTEER ONS

Wenst u ons op de proef?

Wij zoeken de perfecte match tussen onze klanten en ons poetsteam. Of het nu gaat over één of meerdere personen die kuisen, wij zorgen voor the perfect match!Vooraleer wij van start gaan komen wij bij u langs en bespreken wij al uw wensen en noden. Graag maken we concrete afspraken aangaande de schoonmaak, de ruimtes, de frequentie, veiligheid, materialen, richtlijnen en prijs. Wij noteren alles zorgvuldig en vanaf dan worden uw zorgen onze zorgen. U mag steeds rekenen dat de klus op professionele manier wordt geklaard! Op deze manier worden eventuele klachten of verbeterpunten snel opgepakt.Ook als uw vaste poetsvrouw of één werkkracht van uw vaste kuisploeg in vakantie is of ziek valt, kunnen wij zorgen voor vervanging (indien u dat wenst). Zo zorgen wij ervoor dat het onderhoud van uw woning of gebouw altijd gegarandeerd is.

CONTACTEER ONS